dimarts, 16 d’octubre del 2012


Namaste

Gràcies a tots els que ens heu acompanyat durant tot aquest temps. Sóm el que sóm gràcies a vosaltres, i si bé a molts us pot semblar que mai ens heu ensenyat res, us equivoqueu, no caigueu en aquest error. Sentim una necessitat enorme d'agraïr-vos tot el que heu fet per nosatres, tant per allò bo com per allò dolent. El camí que hem recorregut junts ha estat meravellós, vosaltres us mereixeu tot allò que desitjeu, us mereixeu la força, el coratge i l'amor necessaris per seguir amb la gran empresa de les vostres vides.

Ara ha arribat el moment en què despertem i emprenem el vol, però això no podrà passar fins que no ens alliberem. Esperem que aquest text sigui la nostra carta d'agraïment, així com la nostra carta de perdó a tots aquells a qui hem pogut ferir. Sabem que el mal està fet, però intentarem equilibrar la balança estimant-vos.

A mode de comiat, accepteu tant el nostre sincer perdó, com la nostra humil benedicció. Nosaltres us protegim des de la distància terrenal, i si podeu reservar uns instants de l'agitada vida occidental per escoltar la nostra presència, sabreu que mai ens hem separat. “La teva ànima és el món sencer”

“Así pues, no supliquéis. Antes bien, agradeced.” - Conversaciones con Dios.

Us estimem, 
Robert i Marçal.

6 comentaris:

  1. Aprofitem per presentr-vos el nostre nou guia, Manjushri: Déu de la saviesa divina i fundador de la civilització nepalesa, creador de la Vall de Kathmandu. O del Vallès de Kathmandu si ho preferiu.

    ResponElimina
  2. Holaaa! un text molt sincer i emotiu. espero q disfruteu molt de l'experiència, que l'aprofiteu i q us ompli.
    Robert espero q en aquest viatge aportis la mateixa alegria, pau, tranquil·litat i bon rotllet q vas transmetre a Guatemala!
    cuideu-vos moltíssim i gaudiu el màxim, però sempre amb seny.
    nosaltres us anirem seguint des d'aquí, desitjant-vos molta sort.
    un petonàs ben i ben gran!!!
    Amb molta estima,
    Sílvia Blasco

    ResponElimina
  3. (jo només conec al robert...però bueno jeje us envio sort als dos jeje)

    ResponElimina
  4. es molt dur la vostra marxa pero ser k es pel vostre be i es el k necessiteu.desde aki us enviu moltissimes forces i no ens oblidem de la vostra aventura i el valor k li heu possat per k pokes persones ho poden fer el k esteu fent.no puc contar els dies k faltesn per veureus per k pensu en lu pitjor k es k no torneu pero es el pitjor per mi,pensant egoistament pero el egoisme no serveix en akests mon.per tant vull dir k si vosaltres esteu be jo estic be.si tot surt be a l'agost ens podriem veure les cares.una abrazada i vigileu molt.un peto ven fort robert i k t'estimu molt i esperu coneixer la mare dels teus fills XDD.
    li direm a l'Amma k pregui per vosaltres.
    abrazades desde el vostre valles!

    ResponElimina
  5. Quan un esta en sintonia, Tot va be!

    (Ho sento a indonesia no hi ha accents)

    ResponElimina